Reklam
Yaz Kur’an Kursları Futbol Turnuvası Kapanış Maçları İle...

Yaz Kur’an Kursları Futbol Turnuvası Kapanış Maçları İle Sona Erdi

14 Ağustos 2024 - 11:30

YAZ KUR’AN KURSLARI FUTBOL TURNUVASI KAPANIŞ MAÇLARI VE KUPA TÖRENİYLE SONA ERDİ.

Dünya Düzce Günleri etkinlikleri kapsamında, Düzce İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından organize edilen, Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve Düzce Belediyesinin katkılarıyla; Yaz Kur’an Kurslarına katılan gençlerin manevi, fiziksel ve ruhsal gelişimlerini sağlamak ve gençlerin enerjilerini din görevlilerinin rehberliğinde atmaları amacıyla Yaz Kur’an Kursları arası Futbol Turnuvası düzenlendi. Futbol Turnuvası dün yapılan Final ve Üçüncülük müsabakalarının ardından kupa ve belge takdim töreniyle sona erdi.

Turnuvaya Yaz Kur’an Kurslarında öğrenim gören 2011-2016 yılları arası doğumlu 300 öğrenci katıldı. İki farklı kategoride 24 takım mücadele etti. Turnuva boyunca toplam 44 maç yapıldı. Dostluk ve kardeşlik havasında geçen turnuvada gençler, din görevlilerinin rehberliğinde hoşça vakit geçirip enerjilerini attılar.

Programda bir konuşma yapan İl Müftüsü Osman Aydın, gençlerin Yaz Kur’an Kurslarına katılarak ilim öğrenmeleri ve bu turnuvaya katılarak dostane bir şekilde yarışmalarının önemli olduğunu vurguladı. Aydın, kurslara ve turnuvaya çocuklarını gönderen velilere, onlara rehberlik eden din görevlilerine ve turnuvada emeği geçen herkese teşekkür etti.

Turnuvada final müsabakalarını izleyerek ve dereceye giren öğrencilerin kupa ve başarı belgelerini; İl Müftüsü Osman Aydın, Belediye Başkan Yardımcısı Cihan Ünal, İl Müftü Yardımcıları Talha Demirkaya, Yavuz Horoz, Aile Sosyal Politikalar İl Müdür Yrd. Necmettin Cengiz, Düzce Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Postoğlu, İl Hakem Kurulu Başkanı Levent Görün, Müftülük Din Hiz. Şube Md. Erkan Adalan verdiler.

Turnuvayı çok sayıda veli de yakından takip etti. Program sonrası Düzce Belediyesi tarafından aşure ikramı yapıldı.

 

Bu haber 461 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP AKÇAKOCA İLÇE ÖRGÜTÜ AKÇAKOCA BASINIYLA BİR ARAYA GELDİ.
CHP AKÇAKOCA İLÇE ÖRGÜTÜ AKÇAKOCA BASINIYLA BİR ARAYA GELDİ.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Paralimpik Takımı'nı kabul etti
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Paralimpik Takımı'nı kabul...