Reklam
Yasin Efe Organize Sanayi Bölgesi’nin Başına Geçiyor

Yasin Efe Organize Sanayi Bölgesi'nin Başına Geçiyor

17 Temmuz 2024 - 12:56

15 yıldır Akçakoca Belediyesinde hizmet veren Belediye Fen İşleri Müdürü Yasin Efe görevinden istifa etti.Yasin Efe, Valilik, Kaymakamlık, Belediye ve Akçakoca Ticaret Odası’nın ortak kararıyla Akçakoca Organize Sanayi Bölgesi’nin (OSB) başına geçecek.

İstifa durumunu sosyal medya hesabından duygulu ifadelerle aktaran Yasin Efe’nin paylaşımının tamamı şu şekilde:

”15 yıl boyunca onurla ve gururla hizmet ettiğim Akçakoca Belediyesindeki görevime bugün itibari ile veda etmenin hüznü ve üzüntüsü içinde, beni ben yapan kurumuma veda ediyorum.

15 yıl boyunca bir çok üzüntüyü, kederi ve mutluluğu beraber yaşadığım arkadaşlarımdan uzaklaşmak gerçekten insanın kalbini sızlatıyor.

15 yıl boyunca Akçakoca ya elimden ve fikrimden geldiğince olumlu olacak her işte zaman mefhumu olmadan tek amaç Akçakoca olarak hizmet ettim.

HER SON YENİ BİR BAŞLANGIÇ…

Sayın Akçakoca Kaymakamım ve Akçakoca Ticaret Odası Başkanımın tensipleri, sayın Valimizin oluru ile Akçakoca Demir Çelik İhtisas OSB bünyesinde Akçakocamızın hem ekonomik hemde istihdam anlamında rahatlaması için, bir Akçakoca aşıklısı olarak yola çıkıyorum.

Bu önemli göreve beni layık gören Akçakoca Kaymakamım, Akçakoca Ticaret Odası Başkanım ve Akçakoca Belediye Başkanıma, ayrıca bu önemli kararda bana destek olan başta eşim ve aileme sonsuz teşekkür ederim.

Allah utandırmasın İnşallah.”

Bu haber 1007 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP AKÇAKOCA İLÇE ÖRGÜTÜ AKÇAKOCA BASINIYLA BİR ARAYA GELDİ.
CHP AKÇAKOCA İLÇE ÖRGÜTÜ AKÇAKOCA BASINIYLA BİR ARAYA GELDİ.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Paralimpik Takımı'nı kabul etti
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Paralimpik Takımı'nı kabul...