Reklam
Vali Selçuk Aslan ve Yetkililer Samandere Köyü ile Sinekli...

Vali Selçuk Aslan ve Yetkililer Samandere Köyü ile Sinekli Yaylası’nda İncelemelerde Bulundu

04 Eylül 2024 - 17:34

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Düzce Valisi Selçuk Aslan, Düzce Milletvekili Ercan Öztürk, Kaynaşlı Kaymakamı Ali Açıkgöz, İl Genel Meclisi Başkanı Fazlı Koç ve İl Özel İdare Genel Sekreteri Nuri Çelik ile birlikte Samandere Köyü ve Sinekli Yaylası arasındaki bölgede incelemelerde bulundu.

Ziyaret sırasında, bölgenin doğal güzellikleri ve turizm potansiyeli hakkında yetkililerden detaylı bilgi alan Vali Aslan, yaylada yaşayan vatandaşlarla da sohbet ederek onların görüş ve önerilerini dinledi.

Vali Aslan, yaptığı açıklamada, bölgenin turizm potansiyelini artırmaya yönelik önerilere her zaman açık olduğunu belirtti. Ayrıca, bu güzel coğrafyanın daha fazla tanıtılması için atılacak adımların önemine vurgu yaptı. Bu tür ziyaretlerin ve incelemelerin, bölgenin kalkınması ve turizm açısından daha da ön plana çıkması için büyük katkı sağlayacağını ifade etti.

Vali Aslan ve beraberindeki yetkililer, bölgenin doğal güzelliklerini ve turizm olanaklarını artırma konusunda yapılacak çalışmaları değerlendirdi ve bölgenin daha geniş kitlelere tanıtılması için gereken adımları belirlemek üzere gerekli stratejilerin geliştirileceğini belirtti.

 

 

Bu haber 390 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP AKÇAKOCA İLÇE ÖRGÜTÜ AKÇAKOCA BASINIYLA BİR ARAYA GELDİ.
CHP AKÇAKOCA İLÇE ÖRGÜTÜ AKÇAKOCA BASINIYLA BİR ARAYA GELDİ.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Paralimpik Takımı'nı kabul etti
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Paralimpik Takımı'nı kabul...