Reklam
ŞENGÜLOĞLU’NDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

ŞENGÜLOĞLU’NDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

29 Ağustos 2024 - 14:44

" 102 YIL ÖNCE TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILAN  BİR DESTAN " 
" BAĞIMSIZLIĞIMIZIN ZAFERLE TAÇLANDIĞI GÜN "

Hasan Şengüloğlu,  30 Ağustos'ta zaferle sonuçlanan Dünyanın en büyük kahramanlık destanlarından biri Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi’nin 102.yıldönümü nedeni ile bir mesaj yayınladı. 

AK Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramının 102. Yıldönümü dolayısıyla yayınladığı  mesajında , zaferi armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk , tüm şehitleri ve gazileri rahmet ve saygıyla andı. 

Şengüloğlu , büyük zaferin 102. yılını kutlayarak  “30 Ağustos milletimizin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin zaferle taçlandığı, tarihe altın harflerle yazılan büyük bir kahramanlık destanı  Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde, aziz milletimizin topyekûn verdiği Kurtuluş Savaşı’nın nihai zaferle sonuçlandığı bu kutlu gün, hepimizin ortak gurur ve iftihar kaynağıdır.

Bugün, bizlere emanet edilen bu cennet vatanın, birlik ve beraberlik içerisinde ilelebet payidar kalması için çalışmaya, üretmeye ve mücadele etmeye devam ediyoruz. Bağımsızlığımıza ve milli değerlerimize sahip çıkmanın gururunu yaşıyoruz.

Bu vesileyle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun  ” ifadelerini kullandı.

Bu haber 186 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP AKÇAKOCA İLÇE ÖRGÜTÜ AKÇAKOCA BASINIYLA BİR ARAYA GELDİ.
CHP AKÇAKOCA İLÇE ÖRGÜTÜ AKÇAKOCA BASINIYLA BİR ARAYA GELDİ.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Paralimpik Takımı'nı kabul etti
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Paralimpik Takımı'nı kabul...