Reklam
Romanya’dan Düzce Üniversitesi’ne Staj İçin Geldi

Romanya’dan Düzce Üniversitesi’ne Staj İçin Geldi

27 Ağustos 2024 - 16:21

Düzce Üniversitesi’ne, Erasmus Öğrenci Staj Hareketliliği kapsamında, Romanya George Emil Palade University of Medicine, Pharmacy, Science and Technology of Targu Mures’den yüksek lisans öğrencisi Maria Herteg, staj faaliyetlerini gerçekleştirmek üzere geldi.

 

Düzce Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde staj faaliyetlerini gerçekleştirecek olan Maria Herteg, Üniversite’de staj hareketliliğinde bulunmanın inanılmaz bir deneyim olduğunu dile getirirken beklentilerinin üzerinde bir araştırma ayrıcalığına sahip olduğunu belirtti.

 

“İşletme Fakültesi’ne geldiğim andan itibaren desteklendiğimi hissettim ve doğru yerde olduğumu bildiğim bir fakülte. Dekan, dekan yardımcısı ve bu fakültede tanıştığım her profesör inanılmaz derecede misafirperver ve ihtiyacım olan her konuda bana yardım etmeye çok istekliler.” sözleriyle Düzce Üniversitesi hakkında duygu ve düşüncelerini paylaşan Maria Herteg, Düzce Üniversitesi Uluslararası Ofis Koordinatörlüğü’nün Romanya’dan Türkiye’ye kadar her an yanında olduğunu, yardım ve rehberlik sağladığını, “Sorularıma cevap vermekten, harika bir konaklama ayarlamaya kadar nezaketleri ve özverileri Türkiye’ye ulaşmamı sorunsuz ve rahat hale getirdiler.” sözleriyle ifade etti.

 

Düzce Üniversitesi’nin kampüs ortamının kendisine hem çalışma hem de eğitim için mükemmel koşullar sunduğunu dile getiren Maria Herteg, “Çalışmam için bana verilen ofis, odaklanmam ve kendimi geliştirmem için mükemmel bir ortam sağladı. Harika çalışma arkadaşlarıyla çevrili olduğum için şanslıyım. Deneyimlediğim bu iş birliği duygusu buradaki zamanımı daha da keyifli hale getirdi. Özellikle bana harika bir akıl hocası olan danışanıma minnettarım. Her açıdan net ve zamanında iletişim kurarak ve bu yeni ortama uyum sağlamama yardımcı olarak olumlu bir çalışma deneyimi yaşamamı sağladı.” ifadesinde bulundu.

Düzce Üniversitesi’nin bir parçası olduğu için minnettar olduğunu vurgulayan Maria Herteg, bu staj hareketliliğinin hem profesyonel hem de kişisel hayatında kalıcı bir etki bırakacağını dile getirirken burada deneyimlediği sıcaklığı ve cömertliği hayatının en iyi deneyimlerinden biri haline getirdiğini belirterek Düzce Üniversitesi’ne teşekkür etti.

Ek küçük resmi

Ek küçük resmi

 

 

Bu haber 195 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP AKÇAKOCA İLÇE ÖRGÜTÜ AKÇAKOCA BASINIYLA BİR ARAYA GELDİ.
CHP AKÇAKOCA İLÇE ÖRGÜTÜ AKÇAKOCA BASINIYLA BİR ARAYA GELDİ.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Paralimpik Takımı'nı kabul etti
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Paralimpik Takımı'nı kabul...