Reklam
Mehmet N. Pazvant’tan 2024-2025 Eğitim Sezonu Mesajı:...

Mehmet N. Pazvant'tan 2024-2025 Eğitim Sezonu Mesajı: "Başarılarımızı Katlamaya ve Gençlerimizi Geleceğe Hazırlamaya Devam Edeceğiz"

07 Eylül 2024 - 11:48

Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet N. Pazvant, 9 Eylül Pazartesi günü başlayacak olan 2024-2025 Eğitim sezonu dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Pazvant, mesajında şu ifadelere yer verdi; “ Akçakoca Fedai Karabıyık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi odamız koordinesine alınırken, yıllardır sürdürdüğümüz başarılı çalışmalar neticesinde Meslek Lisemiz tam doluluk oranına ulaşırken, meslek lisemizin yüksek puanlı öğrenciler tarafından da tercih edilen okullar arasına girdi. Bu başarının sağlanmasında TOBB ve odamızın kararlı çalışmaları, özel sektör ile yapılan protokoller ile meslek lisesi öğrencilerine istihdamda ve stajda öncelik sağlanması gibi faktörler etkili oldu. 2024-2025 Eğitim Öğretim Sezonunda da gerek Proje Okulumuz Akçakoca Fedai Karabıyık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile başarıları katlamaya, yeni projeler ve imkanlar ile gençlerimizi geleceğe hazırlamaya devam edeceğiz. Bu vesile ile 2024-2025 Eğitim-Öğretim yılının ülkemize, milletimize, geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimize, öğretmenlerimize, velilerimize, hayırlı ve uğurlu olmasını diler; eğitimin tüm paydaşları için sağlıklı, başarılı ve mutlu bir yıl olmasını gönülden temenni ederim"

Tüm ifadeler:

13Hakan Solak, Ibrahim Bilgin ve 11 diğer kişi

1

Beğen

Yorum Yap

Gönder

Paylaş

 

Hüseyin Denizgez adıyla yorum yap

  •  
  •  
  •  
  •  
 

Bu haber 128 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP AKÇAKOCA İLÇE ÖRGÜTÜ AKÇAKOCA BASINIYLA BİR ARAYA GELDİ.
CHP AKÇAKOCA İLÇE ÖRGÜTÜ AKÇAKOCA BASINIYLA BİR ARAYA GELDİ.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Paralimpik Takımı'nı kabul etti
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Paralimpik Takımı'nı kabul...