Reklam
Reklam
KAYNAŞLI MYO MÜDÜRÜ ŞAFAK’ A TEBRİK YAĞIYOR

KAYNAŞLI MYO MÜDÜRÜ ŞAFAK' A TEBRİK YAĞIYOR

02 Aralık 2023 - 11:43

Düzce Üniversitesi Kaynaşlı Meslek Yüksek Okulu (MYO) Müdürlüğü’ne atanan İlyas Temel Şafak, göreve başladığı ilk günlerden bu yana yoğun ziyaretçi akımına uğruyor. “Düzce Turizm Tanıtma Derneği” de bunların başını çekiyor. Yusuf Taşhan başkanlığındaki Düzce Turizm Tanıtma Derneği de Kaynaşlı MYO Müdürü İlyas Temel Şafak’ı makamında ziyaret ederek “başarı” dileklerinde bulundu.  

Düzce Turizm Tanıtma Derneği Yönetim Kurulu Üyelerine okul hakkında bilgiler veren İlyas Temel Şafak, kuruluş aşamasında görev aldığı Kaynaşlı MYO’ya müdür olarak atanmış olmanın onuru ve gururu içinde çalışmalara aralıksız devam ederek, okulumuzun önce Düzce Üniversitemizin parlayan yıldızı haline getirmeye azmettiklerini belirterek “El SanatlarıYönetim ve OrganizasyonDış TicaretMimarlık ve Şehir PlanlamaMalzeme ve Malzeme İşleme TeknolojileriÇevre Koruma Teknolojileri ile Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölüm Başkanlıklarından oluşan okulumuzu öğrencilerimizin öğrenim gördükleri esnada mutlu ve müreffeh; mezun olduktan sonra da adını gururla taşıyacakları ve anacıkları özellikte bir okul ihya etme azmi ve kararlılığı içindeyiz” dedi.

Düzce Turizm Tanıtma Derneği Yönetim Kurulu; Başkan Yusuf Taşhan, Başk. Yard. Konuralp eski Belediye Başkanı (Eski İGM Başkanı) Yusuf Ercan, Genel Sekreter (Düzce Gazeteciler Cemiyeti Kurucu Başkanı, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti ile Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Düzce Temsilcisi, Gazeteciler Cemiyetleri BASIN VAKFI Genel Başk. Yard. Erol Tayhan, Dernek Üyesi Düzce Belediye Meclis Üyesi, Düzce Gönüllüleri Platformu Başk. Erkan Dinçer, Dernek Üyesi Gayri Menkul Danışm. Ömer Faruk Toğrul ile birlikte geldikleri Kaynaşlı MYO’nun yeni Müdürü İlyas Temel Şafak’a “hayırlı olsun” temennisinde bulunarak “Düzce Turizm Tanıtma Derneği olarak sizin her zaman yanınızdayız, bize düşen her türlü göreve her an hazır ve nazır olduğumuzu bilmenizi isteriz; okula, üniversiteye ve kente, bilim dünyasına ve ülkemize değer katacağınızdan eminiz, yeni göreviniz hayırlı olsun; muvaffakiyetler diliyoruz” denildi.

Düzce Turizm Tanıtma Derneği Yönetim Kurulu Üyelerinin Kaynaşlı MYO’yu ziyaretleri; Okul Müdürü İlyas Temel Şafak’ın konuklara okulun bölümlerini gezdirmesiyle son buldu.

 


Editör: E. TAYHAN

Bu haber 411 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Duygu Aydoğan'dan 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılına Mesaj:
Duygu Aydoğan'dan 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılına Mesaj:...
Akçakoca İlçe Sağlık Müdürlüğü'nden Halk Sağlığı Haftası Etkinliği:
Akçakoca İlçe Sağlık Müdürlüğü'nden Halk Sağlığı...