Reklam
İL MÜDÜRÜNDEN KADIN GİRİŞİMCİLERE DESTEK

İL MÜDÜRÜNDEN KADIN GİRİŞİMCİLERE DESTEK

26 Eylül 2023 - 16:49

Düzce'de Kadın İstihdamının teşvikine katkı sunmak amacıyla kurulan Kadın Emeği Merkezini İl Tarım ve Orman Müdürü Esra UZUN ziyaret etti.

Düzce Valiliğinin öncülüğünde kadın girişimcilerin teşvik edilerek, kooperatifçiliğin yaygınlaştırılması, üretimde kadınların da içinde bulunduğu bir yapının oluşturulabilmesi amacıyla kurulan Düzce Kadın Emeği Merkezini (DÜKEM2i) ziyaret eden İl Müdürü merkez hakkında bilgi alarak yapılan çalışmaları yerinde inceleme fırsatı buldu.

Kadın istihdamına yönelik kurulan Kadın Emeği Merkezi her geçen gün gelişmeye devam ediyor. 20 farklı alanda 4 kooperatif ve 35 kadın girişimci ile Düzce'de kadın emeğinin değerlendirildiği Düzce Kadın Emeği Merkezinde incelemelerde bulunan İl Müdürü UZUN “Ürettikleriyle Ülkemize değer katan, ürettikçe var olan, var oldukça üreten kadınlarımızı tebrik ederim. Güçlü Kadınlar ile Türkiye yüzyılı ilmek ilmek inşa ediliyor. Düzce'de kadınlar adına yapılacak işlerde kadın bir idareci olarak katkı vermek görevimdir. Nazik ev sahiplikleri için Nermin Hanıma ve Kadın Emeği Merkezi girişimcilerine teşekkür ederim" dedi.​

   

Bu haber 246 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP AKÇAKOCA İLÇE ÖRGÜTÜ AKÇAKOCA BASINIYLA BİR ARAYA GELDİ.
CHP AKÇAKOCA İLÇE ÖRGÜTÜ AKÇAKOCA BASINIYLA BİR ARAYA GELDİ.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Paralimpik Takımı'nı kabul etti
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Paralimpik Takımı'nı kabul...