Reklam
Reklam
İl Milli Eğitim Müdürlüğünden Düzce Orman İşletme...

İl Milli Eğitim Müdürlüğünden Düzce Orman İşletme Müdürlüğüne Plaket

13 Ağustos 2023 - 15:03

Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 18-20 Mayıs 2023 tarihlerinde TÜBİTAK 4007 Özel Destek Çağrısı kapsamında hazırlanan “Düzce'den Türkoğlu'na Dostluğun Yolu Bilim" projesi Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde uygulandı.

1500 Okul öncesi-ilkokul-ortaokul ve lise öğrencileri için 22 atölye ve 1 panelden oluşan projeye Düzce Orman İşletme Müdürlüğü de “Türkoğlu'nu Birlikte Yeşertelim" atölyesiyle katkıda bulundu.

Projede çocukların doğa farkındalıklarının artırılması ve doğa sevgisinin aşılanması için Düzce Orman İşletme Müdürlüğü tarafından hazırlanan tişört, şapka ve balon armağanları “Türkoğlu'nu Birlikte Yeşertelim" adlı atölyede dağıtıldı. 

Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından “Düzce'den Türkoğlu'na Dostluğun Yolu Bilim" projesine “Türkoğlu'nu Birlikte Yeşertelim" atölyesi ile katkıda bulunan Düzce Orman İşletme Müdürlüğüne plaket ve katkılarından dolayı İşletme Müdürü Turgay Kağan, İşletme Müdür Yardımcısı Devrim Arıkan ve Düzce Orman İşletme Şefi Ali Coşkunsel'e teşekkür belgesi verildi.​

 

 

Bu haber 351 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Düzce Meslek Yüksekokulu Öğrencisi Bursa Fashion Week-7’de Finale Kaldı
Düzce Meslek Yüksekokulu Öğrencisi Bursa Fashion Week-7’de...
KAHVERENGİ KOKARCA ZARARLISI İLE MÜCADELE KONUSUNDA ÇİFTÇİLER KÖY TOPLANTILARIYLA BİLGİLENDİRİLİYOR
KAHVERENGİ KOKARCA ZARARLISI İLE MÜCADELE KONUSUNDA ÇİFTÇİLER...