Reklam
GSB GENÇLİK YAZ OKULLARI 81 İLDE BAŞLIYOR!

GSB GENÇLİK YAZ OKULLARI 81 İLDE BAŞLIYOR!

22 Haziran 2024 - 11:59

Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü, gençler arasında eğitim ve öğrenme anlayışının sürdürülebilir ve formal olmayan program ile koşullara göre çeşitlendirilebilir olmasını desteklemekle birlikte, yılın her döneminde gençlerin sosyal ve kültürel ihtiyaçlarına cevap verebilme motivasyonuyla hizmet etmektedir.

Bu anlayışla, öncelikle ailelerin evlatlarını gönül rahatlığıyla bırakabilecekleri güvenli alanlar inşa etmek, milli ve manevi değerlerin korunması ve paylaşılmasında rol oynamak, gençler arasında öğrenme ve deneyim alanını güçlendirmek, sosyal ve kültürel becerileri geliştirmek, gönüllülük çalışmalarına aktif katılımı desteklemek üzere, spor, sanat, bilim ve eğlence dolu kurguladığımız atölyeleriyle ve gönüllülük çalışmalarıyla birlikte GSB Gençlik Yaz Okulu, 1 Temmuz-1 Eylül tarihleri arasında 81 ilde hizmete açılıyor.

11-14 ve 15-18 yaş gruplarına göre 2 ayrı modülde tasarlanan programlar gençlerin beceri gelişimini desteklemek üzere 9 haftalık bir formasyonla dizayn edildi.

Her program dönemi; Kültür-sanat, spor ve gönüllülük çalışmaları olmak üzere 3 ana temada, pazartesi günü başlangıç, cumartesi günü bitiş olmak üzere toplam altı gün olarak tasarlandı.

GSB Gençlik Yaz Okuluna başvurmak için, başvuru kılavuzunda yer alan detayları inceledikten sonra, Ön Kayıt işlemlerini size en yakın Gençlik Merkezini arayarak yapabilir, Kesin Kayıt oluşturmak için aşağıda paylaşılan başvuru formu ve taahütnameyi doldurarak size en yakın Gençlik Merkezini ziyaret ederek tamamlayabilirsiniz.

GSB Gençlik Yaz Okulu Program koşulları ve detaylı bilgi için tıklayınız!

Size en yakın Gençlik Merkezi iletişim bilgilerine ulaşmak için tıklayınız!

Taahhütname ve Başvuru Formu için tıklayınız.

Bu haber 788 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Korugöl Tabiat Parkı Yol Güzergahında Asfaltlama Çalışmaları İncelendi
Korugöl Tabiat Parkı Yol Güzergahında Asfaltlama Çalışmaları...
Akçakoca'da 19 Eylül Gaziler Günü Kutlandı
Akçakoca'da 19 Eylül Gaziler Günü Kutlandı