Reklam
"Fındık Üreticileri İçin Fiskobirlik Destek Kampanyası:...

"Fındık Üreticileri İçin Fiskobirlik Destek Kampanyası: Katma Değerli Ürünler ve Artan Fiyatlar İçin Birlikte Hareket Edelim"

31 Ağustos 2024 - 12:03

Akçakoca Ziraat Odası Başkanı Kadir Mutioğlu : " Bugün, Sakarya Milletvekili ve Fiskobirlik Tarım Satış Kooperatifi Genel Başkanı Sayın Lütfi Bayraktar, Düzce Milletvekili Sayın Ercan Öztürk,Sakarya Milletvekili Sayın Ertuğrul Kocacık,Düzce İl Tarım ve Orman Müdürü Sayın Esra Uzun, Akçakoca İlçe Tarım ve Orman Müdürü Sayın Cemil Uzun, İl Genel Meclis Başkanı Sayın Fazlı Koç, Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın Mehmet Pazvant, Ak Parti Akçakoca İlçe Başkanı Sayın Burhan İşleyen ve Akçakoca Fiskobirlik Tarım Satış Kooperatifi Başkanı Sayın Dursun Kara ile birlikte Fiskobirlik için bir kampanya başlattık.

Daha önceki yıllarda Fiskobirlik’e fındık verip, bir günlük sigorta başlangıcı yapılarak emekli olan birçok çiftçimiz oldu. Kar payı dağıtımı yapılan ve kar payı alan çiftçilerimiz de mevcut. Eğer fındığımızın hak ettiği değeri görmesini istiyorsak, Fiskobirlik’e sahip çıkmalıyız. Amacımız, piyasadaki fındığın büyük bir bölümünün Fiskobirlik’e çekilmesi ve böylece fiyatların yukarıya çıkmasını sağlamaktır.

Bu nedenle, emanete verilen fındıkları Fiskobirlik’e verelim. Fiskobirlik, emanete aldığı fındığı satmıyor, işliyor ve mamul hale getirerek katma değeri yüksek ürünler haline dönüştürüyor. Ayrıca, 27 ülkeye fındık mamulleri ihracatı yapıyor. Tüm çiftçilerimiz için birlik ve beraber olma vaktidir.

 

Bu haber 312 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP AKÇAKOCA İLÇE ÖRGÜTÜ AKÇAKOCA BASINIYLA BİR ARAYA GELDİ.
CHP AKÇAKOCA İLÇE ÖRGÜTÜ AKÇAKOCA BASINIYLA BİR ARAYA GELDİ.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Paralimpik Takımı'nı kabul etti
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Paralimpik Takımı'nı kabul...