Reklam
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kocaeli Kongre Merkezi’nde...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kocaeli Kongre Merkezi’nde düzenlenen 21. İmam Hatipliler Kurultayı’na katıldı.

09 Eylül 2024 - 11:07

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kocaeli Kongre Merkezi’nde düzenlenen 21. İmam Hatipliler Kurultayı’na katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ÖNDER 21. İmam Hatipliler Kurultayı'ndaki konuşmasına katılımcıları selamlayarak başladı.

Ülkenin dört bir yanındaki imam hatiplilere de selam ve sevgilerini gönderen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bir imam hatip mezunu olarak 21. İmam Hatipliler Kurultayı vesilesiyle imam hatip nesliyle tekrar bir araya gelmenin bahtiyarlığı içindeyim. Dostluğun, dayanışmanın hâkim olduğu muazzam bir atmosferde sizlerle beraber olmanın heyecanını yaşıyorum. Gönüllerimizi buluşturan Rabb'ime sonsuz hamdediyorum" diye konuştu.

Önder İmam Hatipliler Derneğine, yöneticilerine ve ÖNDER mensuplarına kurultayı tertip ettikleri için şükranlarını sunduğunu belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, ülkenin 81 ilinden kurultaya katılanları da yürekten selamladığını dile getirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu buluşma vesilesiyle imam hatiplerin kuruluşunda emeği geçen başta merhum Tevfik İleri olmak üzere ahirete irtihal eden büyükleri, hocaları ve imam hatip mensuplarını rahmetle yâd ettiğini belirterek şöyle konuştu: "İmam hatip davasının çilesini omuzlamış nice isimsiz kahraman var. Bu büyük çınarın bugünlere gelmesinde emeği, fedakârlığı olan nice vakıf erbabımız var. Canıyla, malıyla ve ruhuyla kendisini bu davaya adayan öğretmenlerimiz var. Bir gencin elinden daha tutmak, bir gencimize daha ulaşmak için ter döken nice gönül insanımız var. Türkiye'den ve dünyadan imam hatiplerin kurulması, yaşaması için varını yoğunu seferber etmiş nice hayırseverimiz var. Rabb'im o güzel insanların hepsinden razı olsun. Vefat edenlerin mekânı inşallah cennet olsun."

.

 

Bu haber 457 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Korugöl Tabiat Parkı Yol Güzergahında Asfaltlama Çalışmaları İncelendi
Korugöl Tabiat Parkı Yol Güzergahında Asfaltlama Çalışmaları...
Akçakoca'da 19 Eylül Gaziler Günü Kutlandı
Akçakoca'da 19 Eylül Gaziler Günü Kutlandı