Reklam
Reklam
CHP’DE BAYRAMLAŞMA TÖRENİ YAPILDI

CHP’DE BAYRAMLAŞMA TÖRENİ YAPILDI

20 Haziran 2024 - 11:15

Cumhuriyet Halk Partisi Akçakoca ilçe örgütü Kurban Bayramı münasebetiyle bir bayramlaşma seremonisi gerçekleştirdi.

Saat 14’te parti ilçe binasında başlayan bayramlaşamaya CHP il başkanı Özcan Dağıstanlı, Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak, CHP PM üyesi Tülay Ateş, belediye meclis üyeleri, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Aşırı kalabalıktan salonların dolduğu CHP bayramlaşmasında ilçe başkanı Tuğrul Abanoz, katılımcılara seslenen ilk isim oldu.

Konuklara hoş geldiniz konuşması yapan Abanoz, kendisinin 40 günlük hapis cezası döneminde meydanın biraz boş kaldığını söylerken, Akçakoca aleyhine yayın yapan bazı çevreler için de ‘köpeksiz köyde değneksiz gezenler olmuş’ ifadesini kullandı.

Abanoz sonrası CHP Düzce il başkanı Özcan Dağıstanlı da kısa bir konuşma yaparak katılımcıların bayramlarını kutladı.

Son olarak kürsüye davet edilen belediye başkanı Fikret Albayrak ise belediye icraatlarını anlattı. Belediyenin bir enkaza dönüştürüldüğünü belirten Albayrak, araçsız, ekipmansız ve boş kasa ile baş başa bırakılan belediyenin liyakatsiz bir şekilde yönetilmeye çalışılmış olduğunu gözrdüklerini söyledi.

Belediyenin tüm sorunlarını kısa süre içinde çözeceklerini söyleyen başkan Albayrak, bunu planladıklarını ve başarılı şekilde hayata geçirdiklerini söylerken, vatandaşların en fazla bir yıl daha sabırlı olmalarını isteyerek, gelecek sene Akçakoca’nın ödemeler dengesini kuran ve projelerini sıklıkla hayata geçiren bir belediye olacağını söyledi.

 

Konuşmaların ardından bayramlaşamaya geçildi. Çeşitli ikramların yapıldığı bayramlaşmada Albayrak ve Abanoz katılı9mcıların ellerini tek tek sıkarak bayramlarını tebrik etti.

 

Bu haber 437 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Duygu Aydoğan'dan 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılına Mesaj:
Duygu Aydoğan'dan 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılına Mesaj:...
Akçakoca İlçe Sağlık Müdürlüğü'nden Halk Sağlığı Haftası Etkinliği:
Akçakoca İlçe Sağlık Müdürlüğü'nden Halk Sağlığı...