ÜNİVERSİTE HAST. BAŞHEKİMİ: "BAŞARIDA KARARLI "

DÜZCE TURİZM TANITMA DERNEĞİ YÖNETİMİ, DÜZCE ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ BAŞHEKİMİ PROF. DR. MUHAMMED ALİ KAYIKÇI'YI MAKAMINDA ZİYARET EDEREK 'HAYIRLI OSUN' DEDİ.

Düzce üniversitesi hastanesi başhekimi Prof. Dr. M. Ali Kayıkçı ziyaret edilerek “hayırlı olsun” temennisinde bulunuldu.

Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimliğine atanan Tıp Fakültesi dekan yardımcısı, Üroloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Muhammed Ali Kayıkçı, kendisine tevdi edilen görevi devralmasının ardından yeni görevine başladı.

Görevi başladığının hemen akabinde kendisine “hayırlı olsun” nezaket ziyaretinde bulunan Düzce Turizm Tanıtma Derneği Yönetim kurulu üyeleri başhekim Kayıkçı’ya “başarı” dileklerinde bulundular.

Düzce Turizm Tanıtma Derneği Başkanı Yusuf Taşhan ile yönetim kurulu üyeleri Başkan Yardımcısı Konuralp eski Belediye Başkanı, Düzce İGM eski Başkanı Yusuf Ercan ile Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC) Düzce Temsilcisi Gazeteci Erol Tayhan; Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Muhammed Ali Kayıkçı’yı ziyaret ederek “hayırlı olsun dileklerini” iletirlerken başarılar dilediler.

BAŞHEKİM :“DÜZCE’DE OLMANIN ONURUNU YAŞIYORUM”

Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmenin ardından genel bir değerlendirmede bulunan Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Muhammed Ali Kayıkçı, “konumu, doğası, insanı ve yaşam çeşitliliği ile ülkemizin kültür mozaiği ve en genç şehri olan Düzcemiz’de yaşamanın ve vatandaşlarımıza hizmet etmenin bahtiyarlığını ve onurunu yaşıyorum” diyerek başladığı konuşmasına, 1999 yılından bu yana yaşadığı bu şehirde hem hekimlik görevini yaparken hem de ülkemize çalışkan başarılı hekimler yetiştirmek için akademik çalışmalarını yürüttüğünü ifade etti.

“DOĞRU, KALİTELİ VE VERİMLİ ÇALIŞMALAR HEDEFİMİZ”

2019 yılında Profesör olan Muhammed Ali Kayıkçı;“Doğru, kaliteli ve verimli çalışmalar yürütmek amacıyla başladığım akademik hayatımda 2019 yılında profesör oldum.

Mesleğimin benden beklediği gerekleri karşılamanın yanında, kurumumun gelişmesi için daha fazla sorumluluk almam istendiğinde, kendimi her zaman çalışmaya hazır halde tuttum. Çeyrek asra dayanan hizmet süremde; Üniversitemiz Tıp Fakültesi dekan yardımcılığı, Üroloji Anabilim Dalı Başkanlığı görevlerini yürüttüm. Atandığım Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimlik görevini de başarılı bir şekilde yürütmek için tüm birikim, yetenek ve deneyimlerimi sonuna kadar kullanacağımı bilmenizi isterim. Bir hekim olarak derman arayan insanlarımızın, dertlerine deva olmanın mutluluğunu ve huzurunu kelimelerle tarif edemem. Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi olarak tüm enerjimizi Düzcemize ve ülkemize sağlıklı ve kaliteli hizmet vermek için harcayacağız.

Beni bu göreve layık gören Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Nedim Sözbir’e saygılarımı sunuyor, teşekkür ediyorum” dedi.

                                                                                


Editör: E. TAYHAN