K Yetki Belgeleri Akçakoca TSO dan verilebilecek!

Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası, Akçakoca ilçe sınırları içerisinde bulunan gerçek veya tüzel kişilere verilecek K Türü yetki belgelerinin düzenlenmesi konusunda, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı arasından imzalanan protokol kapsamında yetkilendirildi.

Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet N. Pazvant, Meclis Üyesi Hakan Köse ile birlikte Akçakoca Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifinde yaptığı basın açıklamasında;

Akçakoca ilçesinde faaliyet gösteren firmalar, K Türü (K1,K2, K3 ve K1*,K2*,K3*) yetki belgeleri düzenleme, yenileme, süre uzatımı, taşıt ekleme, taşıt düşümü, vb. işlemlerini için Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası’na müracaatta bulunabilecektir. Bölgemizde bu konuda faaliyette bulunan tüm işletmeler ve nakliyeci firmalarımız, K belgesi işlemlerini ve yenilemelerini Odamızda yaptırmaya davet ediyoruz dedi.

Konuya ilişkin Akçakoca Motorlu Taşıyıcılar Koop. Başkanı Muammer Büyük;

Ayağımıza kadar böyle bir hizmeti getirmesinden dolayı Akçakoca Tso Başkanı Mehmet N. Pazvant'a teşekkürlerini sundu.

Pazvant; Odamızın yetkilendirilmesi sürecinde desteklerinden dolayı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na teşekkür ederiz. Bu yeni hizmetimizin üyelerimize, ulaştırma sektöründe faaliyet gösteren tüm firmalara ve nakliyeci esnafımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.