FEDAİ KARABIYIK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ PROTOKOL YÜRÜTME KURULU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Proje Okulu olan Fedaî Karabıyık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin Protokol Yürütme Kurulu toplantısı, ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nazım Pazavant, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Ezer, Oda Meclis Üyesi Hüsnü Koç, Burak Tuzcu ve Okul Müdürü Barış Ömür’ün katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Toplantıda, 2024-2025 Eğitim Öğretim Sezonu için okulun başarılarını artırmaya yönelik planlanan yeni projeler, atölyeler ve gençlerin geleceğe hazırlık çalışmaları ele alındı. Akçakoca Fedai Karabıyık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin, odanın koordinesine alındığı günden bu yana eğitim kalitesini üst seviyeye taşıdığı ve öğrenci sayısını artırdığı vurgulandı.

Bu yıl, okul 5 kız öğrencisiyle birlikte toplamda 83 yeni öğrenci kabul ederek, öğrenci sayısını 255’e çıkarmış bulunuyor. Bu başarının heyecanı içinde, okulun yüksek puanlı öğrenciler tarafından da tercih edilen bir eğitim kurumu haline geldiği belirtildi.

Toplantının sonunda, 2024-2025 Eğitim-Öğretim yılının ülkemize, milletimize ve geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize hayırlı ve uğurlu olması dilekleriyle toplantı sonlandırıldı.