Düzce Atatürk Devlet Hastanesinde 10 Ekim Dünya Ruh Sağlığı Günü münasebetiyle Resim Sergisi ve Müzik dinletisi etkinliği düzenlendi

Düzce Atatürk Devlet Hastanesinde 10 Ekim Dünya Ruh Sağlığı Günü münasebetiyle Resim Sergisi ve Müzik dinletisi etkinliği düzenlendi.

Düzce Atatürk Devlet Hastanesi konferans salonunda hastanenin Toplum ve Ruh Sağlığı Merkezi koordinasyonunda düzenlen programa İl Sağlık Müdürü Dr.Yasin YILMAZ, Sağlık Yöneticileri, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı gönüllüler, Engelsiz Yaşam Derneği Üyeleri, Psikiyatri merkezimizde görevli personellerimiz ile hasta ve hasta yakınları katıldı.

İl Sağlık Müdürü Dr.Yasin YILMAZ programda yaptığı konuşmada; 'Hekimlik bir sanattır. Bu sanatı icra eden arkadaşlarımızın hastalarıyla bütünleşmiş olması, onların tüm sıkıntılarını dertlerini tam bir şekilde kapasitif bir anlayışla çözmeye çalışmaları ve o yolda ilerlediklerinde hastalarla bütünleştiğini gördük. Bundan da çok mutluyuz. İnşallah Toplum Ruh Sağlığı merkezinin hizmetleri bundan sonra daha da iyi bir şekilde devam edecektir.dedi

Düzce Atatürk Hastanesi Başhekimi Uz.Dr.Mehmet ŞENGÜL ve Toplum ve Ruh Sağlığı Merkezinde görev yapan tüm mesai arkadaşlarımızın yaptıkları özverili çalışmalardan dolayı kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

Programda Toplum ve Ruh Sağlığı Merkezinde tedavi gören hastalarımızdan Mevlüt ALEMDAR yaptığı konuşmada, 2005 yılında rahatsızlandım. 2013 yılında düzce ye geldim. 2013 yılından bu yana da Toplum ve Ruh Sağlığı Merkezinden hizmet alıyorum, Hekimlerimizden ve tüm TRSM çalışanlarından çok memnunuz. Bakım, temizlik ve yemeklerimiz iyi, merkezimizde yapılan bütün kitap okuma, yürüyüş, müzik ve spor etkinliklere katılıyorum. Bizlere sağlanan bu imkânlardan dolayı Sağlık Müdürü Dr. Yasin YILMAZ başta olmak üzere merkezimizin kurulmasında emeği geçenlere ve tüm TRSM çalışanlarına şükranlarımızı sunuyorum dedi.

Yapılan konuşmaların ardından İl Sağlık Müdürü Dr.Yasin YILMAZ tarafından Toplum ve Ruh Sağlığı Merkezi çalışanları adına Dr.Özlem AKCAY CİNER’e çiçek takdim edildi.

Etkinlik programı; hastalarımızın öğretmenleri ile birlikte hazırladıkları resim sergisi ve müzik dinletisi ile sona erdi.