CHP Akçakoca İlçe Kongresi Sonrası Yeni Yönetimden Hızlı Hamleler

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçakoca İlçe Kongresi’nin ardından seçilen yeni yönetim kurulu, bugün ilçe seçim kurulu başkanlığından görev mazbatalarını alarak ilk adımlarını attı. Nurol Badanoz başkanlığındaki yeni ilçe yönetimi, hemen ardından Akçakoca Noterliği’ne giderek, Kaplandede ormanlarını maden sahasına çevirecek uygulamanın durdurulması için topluca avukata vekalet verdiler.

YENİ YÖNETİMDEN YOĞUN ÇALIŞMA PLANLARI

Yeni ilçe yönetimi, aktif bir siyasi çalışma planı hazırlayarak hızla faaliyete geçti. Her gün en az bir yönetim kurulu üyesinin parti bürosunda bulunmasını sağlayacak şekilde düzenleme yapan ilçe yönetimi, ilk olarak 9 Eylül’de tüm Türkiye’de eş zamanlı olarak gerçekleştirilecek CHP’nin 101’inci kuruluş yıldönümü etkinliğini coşkulu bir şekilde halkla birlikte kutlayacak.

GÖREV DAĞILIMI AÇIKLANDI

Bugün yapılan görev dağılımına göre CHP Akçakoca İlçe Örgütü’nün yeni kadrosu şu şekilde belirlendi:

Sayman: Nafiye Çetin, Mutlu ÇiftsürenBilişim: Samet Yılmaz, Bahadır KuruBasın Sözcüsü: Ali Fuat AkpınarSekreter: Gamze ÇakmakÖrgütlerden Sorumlu: Ahmet KayaKültür ve Spor Sorumlusu: Nuray Balaban, Ahmet KayaÇevre, Hayvan, Tarım, Doğa Sorumlusu: Ömerül Faruk Çakır, Ahmet DenizGençlik Kolları Sorumlusu: Muhtar Tahsin UstabaşBelediye ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu: Ömerül Faruk ÇakırEğitim ve Kadın Kolları Sorumlusu: İlknur Ekici

Yeni yönetim, yoğun bir çalışma planı ile CHP’nin hedeflerine ulaşmayı amaçlıyor.