Akçakoca TSO' dan Düzce TSO' ya Ziyaret

Akçakoca Ticaret ve Sanayi odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet N. Pazvant, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hakan Solak ve Meclis Üyesi Hakan Köse, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık ve Meclis Başkanı Tanju Acar’ a makamında ziyarette bulundular.

Ziyarette, Yatırımcıların bölgelere çekilmesi için farklı destinasyonlarda farklı kurum ve kuruluşlarca faaliyetler yürütülmesinin yanı sıra Dünya genelinde Yatırım Ajansları, Kalkınma Ajansları, Tek Durak Ofisler, Ticaret ve Sanayi Odaları ve yerel yönetimler yatırım ve destek süreçlerinde faaliyet göstermenin önemine dikkat çekildi.

Bölgeye dışarıdan gelen, özellikle büyük ölçekli yatırımların ekonomik kalkınmayı hızlandırıcı pek çok etkisi bulunduğu, yatırımlarla birlikte know-how, inovasyon, teknoloji düzeyi, yeni pazarlara erişim ve tedarikçi firmalara gelişim olanakları artmakta olduğu vurgulandı.

Akabinde Akçakoca TSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Nazım Pazvant, Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerini, 25.10.2024 tarihinde Cuma günü gerçekleştirilecek olan Akçakoca TSO Yeni Hizmet Binası temel atma törenine davet etti.