Akçakoca Orhan Özdemir Fen Lisesi Ek Hizmet Binaları Açılış Töreni Gerçekleştirildi

Akçakocalı, hayırsever iş insanı Burhan Özdemir’in katkılarıyla inşa edilen Akçakoca Orhan Özdemir Fen Lisesi Kampüsü Ek Hizmet Binaları'nın açılış töreni, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in katılımıyla yapıldı. Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Burhan Özdemir, okulun tanıtımını içeren bir sinevizyon gösterisi eşliğinde, modern konferans salonu, spor salonu, dijital kütüphane ve XR Laboratuvarı gibi özellikler hakkında bilgiler verdi. Özdemir, babası Orhan Özdemir’i anarken duygu dolu anlar yaşadı ve “Babalar çınar ağacı gibidir, yanımızda olmasalar da gölgeleri yeter.” sözleriyle dinleyicilerden büyük alkış aldı.

Bakan Yusuf Tekin, eğitim kalitesine dikkat çekerek, “Eğitimin niteliği ile ilgili önemli göstergelerden biri okullarda öğretmen başına düşen öğrenci istatistikleridir. En iyi eğitim sistemi açısından örnek gösterdiğimiz ülkelerde eğitim, en çok tartışılan konuların başında geliyor.” dedi.

Akçakoca Orhan Özdemir Fen Lisesi, öğrencilerin eğitimine katkı sağlamak amacıyla son teknolojiyle donatılmış bir kampüs olarak dikkat çekiyor.

+10

İstatistikleri ve reklamları gör

Gönderiyi Öne Çıkar

Tüm ifadeler:

1313