Reklam
Reklam
Akçakoca Süha Güven Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri...

Akçakoca Süha Güven Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri Avrupa’da Staj Fırsatı Buldu

10 Ekim 2024 - 13:36

Akçakoca Süha Güven Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, Avrupa’da staj yapma fırsatını elde etti. 12 öğrenci, 2 öğretmen refakatinde, "Turizm Öğrencilerinin Avrupa’da İlk Staj Deneyimi" başlıklı Erasmus+ KA122-VET projesi kapsamında Çekya’nın Prag şehrine gitti.

7 Ekim 2024 tarihinde başlayan staj faaliyeti, bir ay boyunca devam edecek. Öğrenciler, bu süre zarfında Çekya’nın turizm sektöründe deneyim kazanarak, mesleki bilgilerini artırma fırsatı bulacaklar.

Staj süresince, Prag’ın tarihi ve kültürel zenginliklerini keşfetme şansı da elde edecek olan öğrenciler, uluslararası bir ortamda çalışarak farklı kültürleri tanıma fırsatını yakalayacaklar. Akçakoca Süha Güven Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin bu projesi, öğrencilerin kariyer gelişimlerine katkıda bulunmanın yanı sıra, Avrupa standartlarında eğitim almalarını da hedefliyor.

Okul idaresi, Erasmus+ projeleri ile öğrencilere uluslararası deneyimler kazandırmaya devam edeceklerini belirtti. Öğrencilere ve öğretmenlere stajlarında başarılar diledi.

 

Bu haber 485 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Akçakoca Atatürk Ortaokulu öğrencileri, Uluslararası Karate Şampiyonasında Ödüllendirildi
Akçakoca Atatürk Ortaokulu öğrencileri, Uluslararası Karate...
Akçakoca Belediyesi'nin Katamaran Gezi Teknesi İcralık Oldu
Akçakoca Belediyesi'nin Katamaran Gezi Teknesi İcralık Oldu