Reklam
Reklam
AKÇAKOCA EMİNE SEVİL ANADOLU İMAM HATİP LİSESİNDEN E...

AKÇAKOCA EMİNE SEVİL ANADOLU İMAM HATİP LİSESİNDEN E TWİNNİNG PROJELERİ

20 Haziran 2024 - 14:57

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılında, Akçakoca Emine Sevil Anadolu İmam Hatip Lisesi İngilizce Öğretmeni İsmail ÖZTÜRK rehberliğinde Farklı Sınıflardan Oluşan Proje ekibiyle birlikte iki adet eTwinning Projesi Hayata Geçirilmiştir. Projeler Hem Yabancı Hem de Türk Ortaklardan Kurulmuş Olup Farklı Etkinlikleri Bünyesinde Barındırmaktadır.

Oyunlaştırılmış Dersler Ve Okulda Mutlu Bir Ortam ( Gamified Courses And Happy Atmosphere At School ) projesinde öğrencilerle birlikte Oyunlaştırmayı Eğitime Dahil Ederek Öğrenme Deneyimine Dönüştürmeyi ve Okulda Olumlu, İşbirlikçi Bir Ortam Oluşturmayı Amaçlamaktadır.

Zihinleri Şekillendiren Sıradışı Konular ( Unusual Subjects Shaping Minds) Projesinde ise, Öğrencilerin Gerçek Yaşam Dneyimlerinden Öğrenmelerini, Kültürel Farklılıkları Anlamaları, Çevre Konularında Farklılık Yaratmalarını, Teknoloji ve Web2 Araçlarını Kullanmaları Amaçlanmaktadır.

Her İki Projede Çeşitli Etkinlikleri Bir Araya Getirerek, Öğrencileri Dil Öğrenme Sürecine Aktif Olarak Dahil Ederek Dil Derslerini Daha Eğlenceli ve Yaratıcı Hale Getirmeyi Amaçlamaktadır.

Proje Sürecinde Öğrenciler Farklı Okullardaki Akranlarıyla İletişim Halinde Olarak, Çeşitli Etkinliklerde Birlikte Çalışma İmkanları Bulmuşlardır.

Projelerini Başarıyla Tamamlayan Öğrencilere Okul Müdürü Murat Gündoğdu Tarafından Katılım Belgeleri Takdim Edilmiştir.

 

Bu haber 931 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Duygu Aydoğan'dan 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılına Mesaj:
Duygu Aydoğan'dan 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılına Mesaj:...
Akçakoca İlçe Sağlık Müdürlüğü'nden Halk Sağlığı Haftası Etkinliği:
Akçakoca İlçe Sağlık Müdürlüğü'nden Halk Sağlığı...