Reklam
Akçakoca Devlet Hastanesi Kadrosu Güçleniyor

Akçakoca Devlet Hastanesi Kadrosu Güçleniyor

21 Ağustos 2024 - 17:35

Akçakoca AK Parti İlçe Başkanı Burhan İşleyen, Düzce Akçakoca Devlet Hastanesi'nin kadrosundaki önemli gelişmeleri duyurdu. Başkan İşleyen, “Değerli Akçakocalı hemşehrilerimiz, hastanemizin kadrosu her geçen gün güçlenmeye devam ediyor. Anestezi ve Reanimasyon Uzmanımız Ayşe Aydın, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanımız Hazal Sağkol Karaduman ve İç Hastalıkları Uzmanımız Mustafa Serhat Saylam görevlerine başlamıştır. Ayrıca, Eylül ayı içerisinde Genel Cerrahi Uzmanımız da kadromuza katılacak” şeklinde açıklamada bulundu.

Hastanenin çeşitli uzmanlık alanlarındaki hizmetleri hakkında da bilgi veren Başkan İşleyen, “4 Eylül (Çarşamba), 13 Eylül (Cuma), 17 Eylül (Salı) ve 25 Eylül (Çarşamba) günlerinde Kardiyoloji Uzmanı ve Göğüs Hastalıkları Uzmanı hasta muayene kabulü yapacaktır. Ayrıca, Eylül ayı içerisinde Göz Hastalıkları Uzmanı ve Psikiyatri Uzmanı’nın da hasta kabulü yapması planlanmaktadır” diye ekledi.

Bu gelişmeler, Akçakoca halkına daha kapsamlı ve kaliteli sağlık hizmetleri sunma hedefinin bir parçası olarak değerlendiriliyor.

Bu haber 625 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP AKÇAKOCA İLÇE ÖRGÜTÜ AKÇAKOCA BASINIYLA BİR ARAYA GELDİ.
CHP AKÇAKOCA İLÇE ÖRGÜTÜ AKÇAKOCA BASINIYLA BİR ARAYA GELDİ.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Paralimpik Takımı'nı kabul etti
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Paralimpik Takımı'nı kabul...