Reklam
Akçakoca Demir Çelik İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Açıldı:...

Akçakoca Demir Çelik İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Açıldı: AK Parti İlçe Başkanı Burhan İşleyen ve Yönetim Kurulu Katıldı

11 Eylül 2024 - 15:30

Akçakoca Demir Çelik İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (OSB) açılışı, Akçakoca Kaymakamlığı’nın tenzipleriyle ve Ticaret Odası’nın düzenlediği törenle gerçekleştirildi. Açılışta, AK Parti İlçe Başkanı Burhan İşleyen, yönetim kurulu üyeleri ve müteşebbis heyetiyle birlikte katılım sağladı.

Döngelli mevkiinde bulunan ve 36 bağımsız bölümden oluşan Akçakoca Demir Çelik İhtisas OSB, 33 adet müteşebbisin yer aldığı bir alanı kapsıyor. Açılış töreni, iş alanları, alt yapı, dere ıslahı, enerji ring hattı trafoları gibi çalışmaların yanı sıra DSİ, TEİAŞ, Düzce Özel İdare ve Akçakoca Belediyesinin araç ve ekipmanlarıyla yapıldı. Dualar eşliğinde ve kurban kesilerek gerçekleştirilen açılış, bölgenin gelişimine katkı sağlayacak önemli bir adım olarak değerlendirildi.

Açılışta konuşan AK Parti İlçe Başkanı Burhan İşleyen, “Bu Organize Sanayi Bölgesi’nin Akçakoca’mızın gelişmesine, büyümesine, gençlerimizin iş istihdamına ve geleceğine büyük katkı sağlayacağına yürekten inanıyoruz. Bugüne kadar emeği geçen milletvekillerimiz Ayşe Keşir ve Ercan Öztürk’e, Vali Selçuk Aslan’a, AK Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu’na, Ticaret Odası Başkanı Mehmet Nazım Pazvant’a ve Organize Müdürü Yasin Efe’ye teşekkür ediyoruz” dedi.

İşleyen, AK Parti olarak OSB’nin başarılı bir şekilde işlemesi ve Akçakoca’nın ekonomik kalkınması için ellerinden geleni yapacaklarını belirterek, devletimize, kıymetli Akçakocalı vatandaşlarımıza ve yatırımcılara hayırlı olsun dileklerini iletti.

Açılış, bölgenin ekonomik ve sosyal gelişimine katkı sağlayacak projelerin başlamasıyla, Akçakoca’nın yatırım ve iş potansiyelini artırma hedefi doğrultusunda önemli bir adım olarak değerlendirildi.

Tüm ifadeler:

53Burhan Işleyen, Zafer Küçük ve 51 diğer kişi

Bu haber 318 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Korugöl Tabiat Parkı Yol Güzergahında Asfaltlama Çalışmaları İncelendi
Korugöl Tabiat Parkı Yol Güzergahında Asfaltlama Çalışmaları...
Akçakoca'da 19 Eylül Gaziler Günü Kutlandı
Akçakoca'da 19 Eylül Gaziler Günü Kutlandı