Reklam
"Akçakoca’da Yeni Bir Turizm Yıldızı: Düzce...

"Akçakoca'da Yeni Bir Turizm Yıldızı: Düzce Belediyesi'nin Yenilediği Otel, Bölgeye Değer Katacak"

10 Ağustos 2024 - 16:39

Başkan Fikret Albayrak, tan Destek : "Düzce Belediyesinin 2024 yılının Ocak ayında Vilayetler Birliği’nden devraldığı Otel, yapılan restorasyonun ardından görkemli bir açılışla Turizme açıldı.

Akçakoca’nın Kalkın Plajı’na sıfır mesafede bulunan otel, Düzce Belediyesince restore edilerek Turizme kazandırıldı.Denize sıfır mesafesi, havuzu ve ihtişamlı görünümüyle bölgenin Turizmine değer katacak otelin açılışı görkemli bir törenle yapıldı.Açılışa İl Protokolü, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak,Düzce BELTUR Akçakoca Otel’in açılış törenine iştirak etti..

Akçakoca belediye başkanı Fikret Albayrak otel açılışından sonra haber merkezimize şunları aktardı: “Düzce Belediye Başkanı Faruk özlü, bu Oteli Akçakoca mıza kazandırmaktan dolayı gurur duydum. Akçakoca’nın, Türkiye’nin Turizm alanında ilk gelişen kentleri arasında olduğuna biliyoruz. Turizm alanında yapacağımız harikulade projelerle Akçakoca yı tekrar o ihtişamlı günlerine dönmesi için biz de elimizden geleni yapacağız.Düzce Belediyesi Beltur A.Ş. tarafından Akçakoca'da yeniden tadilat yapılarak turizme kazandırılan otelin açılışı bugün yapıldı, bu önemli etkinlikte yerimizi alarak Akçakoca mızın gelişimine katkı sunan bu projeye destek verdik. Yeni otel, bölgenin turizm potansiyelini artıracak ve hem yerel halk hem de ziyaretçiler için önemli bir konaklama imkanı sağlayacak.. Bu tür projelerin Akçakoca mızın ekonomik ve sosyal kalkınmasına olan katkısına inanıyor ve Düzce Belediyesi Beltur A.Ş.'yi bu başarılı adımlarından dolayı tebrik ediyoruz.”dedi

Ayrıca başkan Albayrak Karadeniz bölgesinde örnek bir tesis olacağını belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti.

Düzce Beltur ,55 Yataklı ,4 suit ve 27 double odalı otel, açık yüzme havuzu, kumsalı, snack bar, kır bahçesi, balo salonu ile açık ve kapalı restoranlarıyla yenilenen tesis bölgeye önemli bir değer katarak, ilimizin turizm potansiyelini artırarak ziyaretçilere konforlu bir deneyim sunacak.” dedi.

 

 

Bu haber 435 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prostat Kanseri Farkındalık Faaliyetleri: Erken Tanının Önemi Vurgulandı
Prostat Kanseri Farkındalık Faaliyetleri: Erken Tanının Önemi...
CHP Akçakoca İlçe Başkanlığına Seçilen Nurol Badanoz'dan Belediye Başkanı Fikret Albayrak'a Ziyaret
CHP Akçakoca İlçe Başkanlığına Seçilen Nurol Badanoz'dan...