Reklam
Reklam
 Ak Parti İlçe Başkanı Burhan İŞLEYEN :REKLAMINI DEĞİL...

 Ak Parti İlçe Başkanı Burhan İŞLEYEN :REKLAMINI DEĞİL GEREĞİNİ YAPTIK

11 Temmuz 2024 - 11:25

Ak Parti Akçakoca İlçe Başkanı Burhan İŞLEYEN : "Akçakocamız için , doğup büyüdüğümüz emeğimiz ile ekmeğimizi kazandığımız şehrimiz için , attığımız her adımı her bir projeyi sadece akçakocamızı düşünerek kararlar verdik. Çoğunluğu bizde olan Belediye meclis üyelerimiz ile, İki tane Daimi Encümenlerimiz ile kentimizi ön planda tutarak hareket ediyor tavrımızı ,duruşumuzu ve üslubumuzu daima koruyoruz.
Bu zamana kadar daimi encümenlerimiz Akçakoca Belediyesi Yürütme kararlarında Red (Hayır) oyu kullanmadık, yürütmeyi asla durdurmadık. 
Meclise gelen, isimlerinin dahi kim olduğunu bilmediğimiz, Borçlanma adı altında İşten çıkarmalara Hayır dedik ve Chp meclis üyenizde bizlere haklı olarak destek verdiler.
Abitaş çalışanları için son bir defa olmak kaydı ile Sermaye arttırımına 6 milyona  evet  , 10 milyon borçlanmaya bile evet dedik. Her hafta birer ikişer Atık parsel satışlarınız oldu yürütmeyi durdurmadık belediye kalkınsın dedik. DERDİMİZ AKÇAKOCA DEDİK!
Düzce Belediye Başkanımız Sayın Dr Faruk ÖZLÜ tarafından Akçakoca belediyesine süreli tahsis edilen 3 adet otobüs verilmesinden memnuniyet duyduk. 
Ak parti belediyesi olan Düzce belediyesi Chp belediyesine değil, Akçakoca belediyesine kendi şehrimize hizmet veriyor diye gururlandık. Bakanımız ferasetiyle şehirlerin  hayaller ile yönetilmeyeceğini bilir gereğini yaparkende sadece Vatandaşlarımızı düşünür. 
Ankara Büyükşehir belediyesinin yapamadığını Ak parti belediyesi olarak Biz yaptık. Ankara yardım yapacak İstanbul verecek diyerek kurduğunuz hayalleri beklemedik. oyalama reklamlarını izledik ama biz durmadık.
 REKLAMINI DEĞİL GEREĞİNİ YAPTIK!
KENDİMİZİ DEĞİL KENTİMİZİ DÜŞÜNDÜK. 
Çevre Şehircilik bakanlığından Hibe çöp kamyonunuda biz takip ediyoruz. 
Üslubumuzu hiç bozmadık anlamsız Şhow lara girmedik. Derdimiz hiç bağcıyı dövmek olmadı. Sayın Fikret ALBAYRAK Belediye başkanımıza Sesleniyorum Şeffaf olun istişareye açık olun. 
SOSYAL bir projemiz var. Cezaevinden yeni çıkan Kader mahkumlarının psikolojileri bozuk. Vatandaşlarımıza belediye olarak bir hizmetimiz olsun. Topluma kazandırmak için çaba sarf edelim   psikoloji ve psikiyatri doktor takviyesi verelim hükümlü kadromuz kesinlikle olmalı."
Saygılarımla.
Burhan İŞLEYEN
Ak Parti Akçakoca İlçe Başkanı

Bu haber 355 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Duygu Aydoğan'dan 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılına Mesaj:
Duygu Aydoğan'dan 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılına Mesaj:...
Akçakoca İlçe Sağlık Müdürlüğü'nden Halk Sağlığı Haftası Etkinliği:
Akçakoca İlçe Sağlık Müdürlüğü'nden Halk Sağlığı...