Reklam
Reklam
AK PARTİ İL GENEL MECLİS ADAY ADAYLARI KAHVALTI’DA BULUŞTU

AK PARTİ İL GENEL MECLİS ADAY ADAYLARI KAHVALTI’DA BULUŞTU

08 Aralık 2023 - 16:52

AK Parti Akçakoca İlçe Başkanlığı tarafından İl genel meclis aday adayları, basın mensuplarının katılımıyla tanışma toplantısı düzenlendi. Yaklaşan yerel seçimler öncesinde Akçakoca’da adaylık hareketliliğinin en fazla yaşandığı parti olan Ak Parti’de üst üste toplantılar yapılırken, bugün yapılan kahvaltılı buluşmada İl Genel Meclisi’nin aday adayları bir araya geldi.

Ak Parti ilçe başkanı Burhan İşleyen’in organize ettiği kahvaltılı toplantıya İGM aday adaylarından Ziya Denizgez Mustafa Ezer, Sinan Cumur, Mustafa Ezer, Ayhan Kibar, Nuri Aşık, Necmi Işık, Lehuza Sarıca ve Aynur Avcı katıldı.

Basın mensuplarının da davet edildiği kahvaltılı toplantı sonrası bir konuşma yapan ilçe başkanı Burhan İşleyen, geçmiş dönem meclis üyelerine yaptıkları hizmetten ötürü teşekkürlerini iletirken, tüm meclis üyeliğine adaylığını koymuş arkadaşlarının tamamına da katılımlarından ötürü teşekkür ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

İGM aday adaylarının sohbet havasında gerçekleştirdikleri toplantıda, her bir aday birlik ve beraberlik vurgusu içeren konuşma yaptı.

Bu haber 1481 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Duygu Aydoğan'dan 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılına Mesaj:
Duygu Aydoğan'dan 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılına Mesaj:...
Akçakoca İlçe Sağlık Müdürlüğü'nden Halk Sağlığı Haftası Etkinliği:
Akçakoca İlçe Sağlık Müdürlüğü'nden Halk Sağlığı...