Reklam
Reklam
AK Parti Akçakoca İlçe Başkanlığı İçin Temayül Yoklaması...

AK Parti Akçakoca İlçe Başkanlığı İçin Temayül Yoklaması Yapıldı

25 Eylül 2023 - 11:50

İlçe Başkanlıkları için gün boyu süren temayül yoklamaları sonuncusunu Akçakoca İlçe Başkanlığı tamamlandı.

İl Koordinatörü, Samsun Milletvekili Ersan Aksu'nun koordinesinde yol arkadaşlarının katkılarıyla kardeşlik içerisinde gerçekleştirildi.Temayül yoklaması Akçakoca ilçemize ve teşkilatımıza hayırlı olsun dedi.  Temayül yoklamalarını büyük bir teveccühle gerçekleştirdiklerini dile getiren Aksu, görevi devredecek başkanlara teşekkür etti, görevi devralacak kişilere de başarı diledi.

Temayül Ak Parti Genel Merkezinden gelen heyet nezaretinde ve il başkan yardımcılarının koordinesinde gerçekleştirildi. Temayülde; Merkez ilçe, Akçakoca, Çilimli, Gümüşova,  ilçelerinde ikamet eden,ilçe yönetim kurulları yönetimleri, ilçe kadın kolları yönetimleri, ilçe gençlik kolları yönetimleri, meclis üyeleri ve ana kademe mahalle başkanları oy kullandı. Temayül yoklamasının ardından sonuçlar Ak Parti Genel Merkezi’ne gönderildi. Yeni ilçe başkanları genel merkez tarafından belirlenecek.Temayül yoklaması sonucu 
yakın zaman içinde Ankara genel merkez teşkilat başkanı Erkan Kandemir tarafından açıklanacak olan ilçe başkanları AK Partililer tarafından heyecanla bekleniyor.

Bu haber 1691 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Akçakoca Atatürk Ortaokulu öğrencileri, Uluslararası Karate Şampiyonasında Ödüllendirildi
Akçakoca Atatürk Ortaokulu öğrencileri, Uluslararası Karate...
Akçakoca Belediyesi'nin Katamaran Gezi Teknesi İcralık Oldu
Akçakoca Belediyesi'nin Katamaran Gezi Teknesi İcralık Oldu