Reklam
AK Parti Akçakoca İl Genel Meclis Üyesi Ziya Denizgez’den 30...

AK Parti Akçakoca İl Genel Meclis Üyesi Ziya Denizgez'den 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

29 Ağustos 2024 - 17:29 - Güncelleme: 30 Ağustos 2024 - 16:10

Denizgez’in mesajı şöyle:"Milletimizin bağımsızlık mücadelesinin simgesi ve Türk tarihinin en önemli dönüm noktalarından biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yılını gurur ve coşku içinde kutlamanın onurunu yaşıyoruz. Büyük Taarruz’un zaferle sonuçlandığı bu anlamlı gün, Türk milletinin özgürlük ve bağımsızlık için verdiği mücadelenin taçlandığı bir gündür.

Bu özel günde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor; gazilerimize şükranlarımızı sunuyorum. Milletimizin birlik ve beraberlik içerisinde daha aydınlık bir geleceğe yürüyeceğine olan inancımız tamdır.

Zafer Bayramı’nın, ülkemize ve milletimize barış, huzur ve refah getirmesini diliyor; tüm vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum."

Ziya Denizgez, zaferin, Türk milletinin ortak ideal ve hedefleri doğrultusunda daha büyük başarıların kapısını araladığını belirterek, 30 Ağustos’un ülkenin geleceğine olan inancın pekişmesine katkı sağladığını vurguladı.

Bu haber 770 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP AKÇAKOCA İLÇE ÖRGÜTÜ AKÇAKOCA BASINIYLA BİR ARAYA GELDİ.
CHP AKÇAKOCA İLÇE ÖRGÜTÜ AKÇAKOCA BASINIYLA BİR ARAYA GELDİ.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Paralimpik Takımı'nı kabul etti
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Paralimpik Takımı'nı kabul...